‘Muda lagi dah kena macam tu..’ Puteri Balqis Beritahu Sebab Terpaksa Tolak J0b Review Pr0duk Rupanya Sebab Dah Ambil Ubat Ini Sampai Netizen Luah Rasa Risau

Pelak0n, PuteriBalqis mem0hon maaf kerana terpaksa menol4k sesetengah permintaan untuk membuat reviv di akaun m3dia sosial miliknya kerana ada beberapa pr0dvk yang tidak sesuai dengan masalah k3sihatan dihadapi nya.

Mohon maaf tolak reviu pr0duk

Menerusi hantaran yang dimuat naik di Inst4.st0ry, Puteri BalqisAzizi atau lebih mesra disapa Aqish tidak boleh mencuba pr0duk sesuka hati yang mungkin akan memberi kesan kepada nya kerana kini dia sedang mengambil ubat 4nti kemvrungan serta ubat tidur dalam d0s yang tinggi.

Ubat 4nti depressi0n dan ubat tidur yang Aqish sedang ambil agak kuat. Jadi Farris (pengurus) kena betul betul make sure pr0duk yang dimakan sesuai untuk Aqish sebelum Aqish r3view.

Aqish m0hon maaf, jika ada antara r3view yang terpaksa ditolak oleh Farris. Ada yang kurang sesuai untuk Aqish. Jika pr0dvk okay, Aqish pasti akan pr0m0te dan jelaskan satu persatu kebaikannya.

Banyak prodvk tak sesuai

Dalam pada itu, pelakon MakrifatCinta ini memberitahu antara pr0dvk yang terpaksa dit0lak olehnya adalah j4mu, krim payvdara, prodvk memutih kan wajah serta prodvk makanan kesihatan.

Whit3ning pr0dvct banyak yang tidak sesuai. Aqish kurang pengetahuan tentang prodvk macam ni. Jamu dan krim untuk payu.dara dan pvnggung tak sesuai untuk umur Aqish.

Prodvk makanan kesihatan ada banyak yang Aqish dah cuba tetapi tinggalkan kesan n3g4tif pada badan Aqish. Demam teruvk dan mvntah mvntah.

Di Inst4st0ory

Sumber:m0or0sechild

Apa Pen dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa kmen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung jawab langsung ke atas komenkmen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis kmen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang dtulis disini. Segala kmen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Se mentara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dikongsikan seperti beri kut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*